La Unió Santcugatenca

Coral La Unió

Fundada el 1899, la Coral La Unió és la llavor del que és actualment La Unió Santcugatenca. Es va constituir formalment amb el nom de Societat Coral La Unió Santcugatenca l’1 de gener de l’any 1900 seguint els principis del Progrés, Virtut i Amor.

Coral La Unió

Fundada el 1899, la Coral La Unió és la llavor del que és actualment La Unió Santcugatenca. Es va constituir formalment amb el nom de Societat Coral La Unió Santcugatenca l’1 de gener de l’any 1900 seguint els principis del Progrés, Virtut i Amor.

 

Inscriu-te ara

 

Què fem?

Tot i que en els seus inicis era una coral d’homes, actualment som una coral mixta i amateur. Fomentem i seguim els valors i l’ideari de Josep Anselm Clavé i formem part de la Federació de Cors Clavé.
Som una Coral oberta a tothom i acollim a qualsevol persona amb amor per la música, amb ganes de passar-s’ho bé i de fer difusió del patrimoni musical i de l’imaginari sonor de la nostra societat.
 

Quan ens trobem?

Fem assaigs setmanals durant el curs. Ens trobem el dilluns i els dimecres de 20.30 a 22.30 h a la sala Cos 4 de la Casa de Cultura, al C. de Castellví 8.
 

Inscripcions i quota

La quota és de 12 € mensuals.
Us podeu inscriure a través del formulari superior, així com de forma presencial a la nostra oficina.
 
Contacte
Responsable de la secció: Montserrat Tizón
Directora i professora: Sílvia Planagumà
 
Correu electrònic: info@teatrelaunio.cat
Web: teatrelaunio.cat
 

Xarxes socials

Actuem x nadal!

Divendres 27 i dissabte 28 de desembre de 2019 a l'Envelat de Nadal (Plaça...