La Unió Santcugatenca

Presentació del pla d’arribada a la #novaUnióSC

Presentarem el pla d’arribada a la nova seu

Twitter
Facebook
Instagram
RSS
Segueix-nos al correu

La nova seu ja és una realitat. Segur que molts socis i sòcies ja heu tingut l’oportunitat de passejar per davant de l’imponent edifici del c. d’Ansem Clavé 17, el qual, se’ns dubte, ha d’esdevenir un contenidor social i cultural de referència per la nostra ciutat.

Però si l’edifici ja està acabat, com és que encara no ens hi hem trasdallat? Quan hi tornarem?

Per tal de respondre aquestes preguntes -i moltes més-, hem convocat una reunió informativa per socis amb els agents implicats en la construcció i la gestió de la nova seu.

Comptarem amb la presència d’Esther Madrona, regidora de cultura i David Pujol, president de La Unió Santcugatenca, així com dels tècnics municipals que han liderat el projecte de la nova seu; els quals ens presentaran un pla d’arribada.

La reunió informativa vol ser resolutiva i dinàmica. És una oportunitat per tenir una via directa de comunicació entre els socis i les sòcies i les persones gestores del projecte i per tal d’estar ben informats sobre les pròximes passes en aquest nou tram del camí.

La reunió informativa per a socis i sòcies serà el pròxim dimarts 12 de novembre a les 19.30 h a la sala polivalent de la Casa de Cultura.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada